notícies

Balanç de la reunió de Plataformes Temàtiques S3

Balanç de la reunió de Plataformes Temàtiques S3

La conferència i reunions generals de les Plataformes Temàtiques S3 es van celebrar els passats dies 27 i 28 de novembre a Bilbao.

L'esdeveniment, de dos dies de durada, va atraure un gran interès, amb més de 250 participants que representaven a 61 regions europees d'un total de 18 Estats membres.

D'acord amb el seu enfocament en les plataformes temàtiques S3 i les seues activitats, l'esdeveniment va comptar amb una assistència excepcional de representants de les regions associades que participen en les plataformes temàtiques S3, representants de les institucions europees que treballen en el desenvolupament d'estratègies d'especialització intel·ligent en totes les regions europees i experts temàtics. A més, diverses associacions temàtiques van aprofitar aquesta oportunitat per a organitzar les seues pròpies reunions tècniques.

Aquest esdeveniment de dos dies va incloure tres tallers temàtics (Agroalimentació, Energia i Modernització Industrial) i la primera Conferència Conjunta de les tres plataformes d'aquest tipus.

Les presentacions distribuïdes estan accessibles en els enllaços que es faciliten a continuació.

També s'han publicat els nous "pòsters" actualitzats dels 28 partnerships perquè en prengueu coneixement i difusió.

Pòsters actualitzats de les plataformes Agrifood

Pòsters actualitzats de les plataformes Energy

Pòsters actualitzats de les plataformes Industrial Modernisation

Listado Documentos