T'interessa

Esdeveniments

Ves enrere Setmana Europea de la Transformació Tecnológica / Segon Dia Europeu de la Indústria

Setmana Europea de la Transformació Tecnológica / Segon Dia Europeu de la Indústria

Setmana Europea de la Transformació Tecnológica 

En el marc de la Setmana Europea de la Indústria, la campanya WATIFY i la seua xarxa europea de agents organitzaran la Setmana Europea de Transformació Tecnològica del 19 al 23 de febrer de 2018. L'objectiu de la setmana serà estimular la digitalització i l'assimilació de tecnologies avançades per part de les PIME europees que constitueixen la columna vertebral de la indústria europea. (Clic en la imatge per a més informació).

Segon Dia Europeu de la Industria

L'acte posarà al dia a les parts interessades en l'enfocament estratègic de la Comissió en matèria de política industrial i les accions per a seguir desenvolupant la competitivitat industrial a Europa. També servirà com a fòrum en el qual els qui contribueixen a la competitivitat industrial europea podran mostrar les seues activitats, aprendre unes d'unes altres, debatre qüestions transversals i desenvolupar visions conjuntes per al futur. Els participants procediran de diversos sectors industrials, finances, recerca i innovació i administració.

Aquest segon Dia Europeu de la Indústria es dividirà en 3 parts:

- El 23 de febrer: conferència d'alt nivell amb la participació de ponents d'alt nivell i experts clau.

- El 22 de febrer: fins a 15 tallers a Brussel·les.

- Finalment les organitzacions, empreses i autoritats públiques de tota Europa també podran presentar propostes per a organitzar actes locals, regionals o nacionals baix la marca "Setmana Europea de la Indústria".

El Dia Europeu de la Indústria 2018 es basa en el diàleg constructiu iniciat durant el primer Dia de la Indústria el 28 de febrer de 2017. Aquest reeixit acte va presentar com s'ha integrat la competitivitat industrial en les iniciatives clau de la UE i va engegar el debat sobre una agenda de la UE orientada al futur en matèria de modernització econòmica.  (Clic en la imatge per a més informació).